Bilutleie
Joao Pessoa
Kollaps
Brasil // Joao Pessoa
Endre personlige detaljer

Leiebil Joao Pessoa: Sixt Bilutleie online

João Pessoa er en av Brasils eldste byer som ble grunnlagt i 1585, og som oppdages av stadig flere som en ypperlig sommerdestinasjon. Da den er spesielt populær blant brasilianerne selv, vil du finne en annen stemning enn i de mest populære badebyene, og du vil kjenne deg trygg blant de vennlige innbyggerne. Strandlinjene langs João Pessoa er også renere enn vanlig i dette landet, og med leiebil i João Pessoa kan du kjøre langs hele strekningen og finne de mest innbydende stedene å slå leir på. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, 4x4, minibusser med ekstra god plass eller gjør stas på deg selv med en sportsbil.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i João Pessoa?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på João Pessoa flyplass (JPA) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Se så mye du ønsker av kystlinjen med fri kjørelengde som er inkludert i leiebilavtalen, og air condition er godt å ha etter at du har satt deg inn i en varm bil. Andre tilleggsgoder kan velges når du foretar bookingen din. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i João Pessoa

Kom deg med bilen til João Pessoa bysenter og ta en spasertur mellom alle de historiske bygningene som stadig blir restaurert. Dette gjelder spesielt Praça Antenor Navarro, en klynge med godt bevarte bygninger fra kolonitiden. Fra stranden Cabo Branco er det båter som tar deg ut til Picãozinho, et rev som passer ypperlig for snorkling. Jardim Botãnico er en flott botanisk hage som er vel verdt å besøke. Sixt bilutleie i João Pessoa står til tjeneste for deg i Brasil.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7