Bilutleie
Ilheus
Kollaps
Brasil // Ilheus
Endre personlige detaljer

Leiebil Ilheus: Sixt Bilutleie online

Ilhéus er en kystby i staten Bahia og er kjent som hjemstedet til Brasils mest kjente forfatter, Jorge Amado, som har brukt Ilhéus som sted for handlingen i flere av sine romaner. Siden byen ligger nær ekvator er det badesesong året rundt, og det er ikke vanskelig å finne et strandparadis langs kysten der det kryr av badedestinasjoner. Med leiebil i Ilhéus er det enkelt å komme seg til sjøen, og hos Sixt kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, 4x4, minibusser eller sportsbiler. Velkommen til Sixt bilutleie i Ilhéus!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Ilhéus?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie på Ilhéus flyplass (IOS) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, kan du utforske hele den innbydende kystlinjen, og air condition er uunnværlig ved disse breddegrader. Andre tilleggsgoder som ekstra forsikringer og GPS kan enkelt skaffes på våre nettsider, og ikke nøl med å spørre våre dyktige ansatte om reisetips. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ilhéus

Ta kjøreturen til Lagoa Encantada som ligger cirka 1 time nord for Ilhéus, en vakker liten innsjø med elver rundt som har flere små fossefall og er omringet av grønne skråninger. For de historieinteresserte anbefales et besøk til Oiteiro de São Sebastião, som ligger ved byens katedral og fremdeles har gamle kanoner fra kolonitiden stående. I Batuba beliggende ved sjøen kan du også gå mellom kokosnøtt-palmene og se flere rev ute i sjøen som bølgene slår mot. Ecoparque de Una er et vakkert sted er du kan se gummiplantasjer og vandre gjennom vakkert landskap. Sixt bilutleie i Ilhéus ønsker deg et spennende opphold i nordøst-Brasil.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7