Bilutleie
Foz do Iguacu
Kollaps
Brasil // Foz do Iguacu
Endre personlige detaljer

Leiebil Foz do Iguacu: Sixt Bilutleie online

Foz do Iguaçu er lokalisert i krysningspunktet hvor Brasil, Paraguay og Argentina møtes og hvor du blant annet kan oppleve et av verdens mest spektakulære naturfenomener. Her finnes nemlig de berømte Iguazú-fossefallene som gir deg et uutslettelig inntrykk og viser naturen fra en av sine vakreste og villeste sider. Med leiebil i Foz do Iguaçu er du uavhengig av turistbussene for å komme deg fram til denne og flere andre attraksjoner i delstaten Paraná og Sixt gir deg førsteklasses kundeservice i tillegg til noen av de beste prisene på markedet. Hos oss kan du velge blant kategorier som økonomibiler, minibusser, familiebiler, 4x4 eller sportsbiler. Gjør deg klar til å ta innover deg kanskje verdens mektigste fossefall.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Foz do Iguaçu?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie på Foz do Iguaçu flyplass (IGU) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Air condition og fri kjørelengde vil raskt vise seg å bli ekstragoder som du kan benytte fullt ut i Foz do Iguaçu, og du kan skaffe deg oppgraderinger som barnesete til minsten og ekstra forsikringer når du foretar bestillingen din. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Foz do Iguaçu

I høysesongen kan Igazú-fossefallene bestå av rundt 300 små og store fossefall, og på det høyeste er det fritt fall på 82 meter, noe som gjør dette stedet til noe helt for seg selv. Ta også bilen din til Parquedas Aves like i nærheten, en fuglepark hvor du kan se bevingede skapninger i alle slags farger og fasonger. Den enorme hydroelektriske dammen Itaipú som forsyner to av Brasils største byer med mye av strømmen som trengs finnes også i nærheten av Foz do Iguaçu. Ikke nøl med å prøve Sixt bilutleie i Foz do Iguaçu.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7