Bilutleie
Fortaleza
Kollaps
Brasil // Fortaleza
Endre personlige detaljer

Leiebil Fortaleza: Sixt Bilutleie online

Sixt ønsker velkommen til delstaten Ceará og hovedstaden Fortaleza, en av Brasils største byer som strekker seg 20 kilometer langs kysten med sandstrender og promenader. Her kan du oppleve ekte storbyliv, slappe av på endeløse strender eller besøke sanddyner og klipper som gir deg følelsen av å være langt ute i villmarken. Med leiebil i Fortaleza kan du enklere ta deg frem i det varierte landskapet, og kategoriene du kan velge blant hos Sixt er rimelige økonomibiler, 4x4 som tar deg fram i ulendt terreng, familiebiler til allmenn bruk, minibusser med plass til hele storfamilien eller kanskje frister det med en cabriolet langs strandpromenaden?

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Fortaleza?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Fortaleza flyplass (FOR) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan uten problemer få med deg mye av Brasils kyst med ubegrenset kjørelengde til din disposisjon, og air condition gir deg effektiv temperaturregulering i bilkupéen. GPS kan være godt å ha i en millionby som Fortaleza, og du kan også velge andre tilleggsgoder til en rimelig penge. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Fortaleza

Hva kan vel være bedre enn å ligge på en deilig sandstrand med endeløst blått hav på den ene siden og digre hoteller og skyskrapere på den andre siden? Om kvelden kan du ta turen til Fortaleza sentrum og feste til utpå morgenkvisten, og selvsagt finnes det restauranter i alle prisklasser som gir deg gastronomiske opplevelser. Besøk gjerne RioMar Fortaleza som er et stort kjøpesenter med kino og egen spiseavdeling. Med leiebilen kan du også ta turen til en av de andre feriedestinasjonene i denne nordøstlige delen av Brasil, og hva med å prøve deg på surfing når du befinner deg her langs Atlanterhavskysten? Benytt deg av Sixt bilutleie i Fortaleza for sommerlige opplevelser.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7