Bilutleie
Florianopolis
Kollaps
Brasil // Florianopolis
Endre personlige detaljer

Leiebil Florianopolis: Sixt Bilutleie online

Med et besøk i Florianópolis i delstaten Santa Catarina i det sørvestlige Brasil er du sikret en førsteklasses sommeropplevelse. Her finner du nemlig noen av landets fineste strender og pulserende nattliv. Florianópolis bor en rekke mennesker av ulike etnisiteter grunnet den høye levestandarden, og dette skaper en fin multikulturell atmosfære som du vil få innblikk i mens du befinner deg her. Med leiebil kan du selv velge hvilket strandparadis du vil besøke, og Sixt tilbyr bilkategorier som passer ethvert reiseformål. Velg mellom brukervennlige familiebiler, økonomibiler til svært konkurransedyktige priser, robuste 4x4, minibusser som har plass til hele reisefølget eller en av våre sportsbiler hvis du vil unna deg noe ekstra.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Florianópolis?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Florianópolis flyplass (FLN) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde kan du fritt ta deg rundt langs den vakre kystlinjen og air condition gjør at du slipper å smelte vekk i solsteiken. Velg deg gjerne andre tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikringer som passer dine reiseplaner. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Florianópolis

Florianópolis er viden kjent for sine sandstrender der du kan slikke sol, kaste deg ut i bølgene eller surfe. Med leiebil kan du komme frem før turistbussene ankommer og sikre deg den beste plassen i solen. Praia da Rosa er spesielt å anbefale, ettersom det er en sjarmerende kystby med flere fantastiske strender. Kom deg over til den flotte øya Campeche der du finner en mye mer avslappet atmosfære, samt søte nesebjørner som kan finne på å stjele lunsjen din. Florianópolis sentrum er også full av muligheter for shopping og lekre måltider. Sixt bilutleie i Florianópolis ønsker deg velkommen til det sørlige Brasil!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7