Bilutleie
Curitiba
Kollaps
Brasil // Curitiba
Endre personlige detaljer

Leiebil Curitiba: Sixt Bilutleie online

Curitiba er en by som har høstet internasjonal anerkjennelse for sin enestående byplanlegging, med gågater, parker og gater tilpasset offentlig transport som det ikke finnes maken til ellers i Brasil. Curitiba har også klart å kvitte seg med mye av forurensingen og fattigdommen, og dermed kan du bevege deg fritt rundt i et relativt trygt miljø med høy levestandard. Leiebil i Curitiba er et smart valg ettersom det også er godt tilrettelagt for privat biltrafikk, og kategoriene du kan velge blant hos Sixt er familiebiler, økonomibiler, 4x4, minibusser og sportsmodeller. La Sixt bli ditt førsteinntrykk av denne unike byen.

 
 • Curitiba Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Avenida Rocha Pombo s/n
  83005-280 Sao José dos Pinhais

  Ma. - Sø.05:00 - 24:00
  Helligdag05:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Curitiba Floriano

  Sixt Bilutleie
  Av Mar. Floriano Peixoto 3890
  80220-001 Curitiba

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Curitiba Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Rua Chile, 1298
  80220-180 Curitiba

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Curitiba?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie på Curitiba flyplass (CWB) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du trenger ikke å tenke på avstandene i denne millionbyen ettersom alle våre modeller er utstyrt med fri kjørelengde, og air condition vil vise seg å bli et kjærkomment ekstragode når temperaturene fort stiger her i asfaltjungelen. Du kan også velge andre praktiske tilleggsgoder når du foretar din booking. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Curitiba

Ta bilen din til Museu Oscar Niemeyer, et museum som også har en flott fasade og er såpass stort at du fort kan tilbringe hele dagen med å beundre utstillingsgjenstandene. Etterpå — for å oppleve ro i sjelen — bør du besøke Parque Tanguá, en stor og åpen park med eget utkikkstårn og muligheter for grilling. Estação er kanskje Curitibas beste kjøpesenter med et svært moderne design, fullt av spisesteder og merkevarebutikker. På søndager bør du stikke innom Feira do Largo, et marked som yrer av liv med sine over 1 000 salgsboder. Prøv Sixt bilutleie i Curitiba for en hyggelig leiebilopplevelse i delstaten Paraná i Brasil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7