Bilutleie
Cuiaba
Kollaps
Brasil // Cuiaba
Endre personlige detaljer

Leiebil Cuiaba: Sixt Bilutleie online

Cuiabá er et byområde og hovedstad i delstaten Mato Grosso i det sørøstlige Brasil som egentlig består av to bykjerner splittet av Cuiabá-elven, Gamle Cuiabá og Várzea Grande. Byen ligger i et blomstrende område med raskt voksende byer, og her finner du en rik blanding av kultur fra Europa, Afrika og Sør-Amerikas innfødte befolkning. Med leiebil i Cuiabá kan du reise ufortrødent mellom de to bykjernene, og kategoriene kan velge mellom hos Sixt er praktiske familiebiler, bensingjerrige økonomibiler, solide 4x4, minibusser med god seteplass eller sportsbiler dersom du ønsker en leken og lekker modell.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Cuiabá?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie på Cuiabá flyplass (CGB) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ikke vær bekymret for å legge ut på oppdagelsesturer, ettersom du har fri kjørelengde til din disposisjon, og air condition er uunnværlig så nær ekvator. For små ekstrabeløp kan du skaffe deg andre nyttige oppgraderinger som ekstra forsikringer og barnesete. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Cuiabá

Cuiabá har flere glimrende museer som bør oppleves. Museu Histórico de Mato Grosso og Museo Rondon er noen få av dem som gir deg et innblikk i stedets historie. Mercado do Porto er en stor markedsplass der du kan få kjøpt mange forskjellige slags fiskearter, men også eksotiske kryddere og grønnsaker. Like i nærheten finnes byens akvarium som er en perfekt familieattraksjon. For ekstra spenning er det populært med såkalt SUP eller stående padling på Cuiabá-elven, og der kan du også få en smakebit av nærområdets flora og fauna. Sixt bilutleie i Cuiabá ønsker deg velkommen til det sørøstlige Brasil!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7