Bilutleie
Campo Grande
Kollaps
Brasil // Campo Grande
Endre personlige detaljer

Leiebil Campo Grande: Sixt Bilutleie online

Campo Grande er en av de viktigste byene i det sørvestlige Brasil i delstaten Mato Grosso do Sul, og byen bugner av restauranter og kjøpesentre. Med hele fire universiteter i byen vil du se mange nasjonaliteter til stede i gatene, og derfor har byen også et utpreget nattliv, takket være dens unge befolkning. For å slippe å være avhengig av kollektivtrafikken er det ideelt å la Sixt ta seg av transporten ved å skaffe deg en komfortabel leiebil i Campo Grande. Kategoriene du kan velge blant er økonomibiler, 4x4, familiebiler, minibusser eller sportsbiler for deg som vil ha noe helt spesielt.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Campo Grande?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Campo Grande flyplass (CGR) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du trenger ikke å bekymre deg for det omfattende gatenettet i Campo Grande ettersom du har fri kjørelengde, og andre oppgraderinger som GPS og ekstra forsikringer er alltid tilgjengelige for reservasjon på våre nettsider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Campo Grande

Ta hele familien med til Aquario do Pantanal, et supert akvarium og og vitenskapssenter som stadig er under oppgradering. I Campo Grande finnes mange flotte grøntområder, spesielt Parque das Nações Indígenas som regnes som byens vakreste og er av betydelig størrelse. For å gjøre et varp kan du kjøre til Feira Central, et marked med både internasjonale og lokale matretter, og et stort utvalg håndlagde produkter fra lokale håndverkere. Museu das Culturas Dom Bosco er et glimrende museum viet til både historie og biologi. Sixt bilutleie i Campo Grande ønsker deg velkommen til ditt eventyr i Brasil.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7