Bilutleie
Campinas
Kollaps
Brasil // Campinas
Endre personlige detaljer

Leiebil Campinas: Sixt Bilutleie online

Campinas ligger rundt 80 kilometer nord for Brasils største by São Paulo, og kan skilte med å være en av Brasils rikeste byer. Som alle storbyer finnes det et rikt utvalg av muligheter for shopping og spisesteder, men Campinas har også fordelen av å være i nærheten av Mantiqueira fjellkjede, som byr på mange opplevelser. Med leiebil i Campinas kan du lettere dra på oppdagelsesturer både i og utenfor byen, og kategoriene du kan velge blant hos Sixt er familiebiler, økonomibiler, minibusser, SUV og 4x4 eller lekre sportsmodeller.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Campinas?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Campinas og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan foreta så mange ekskursjoner du vil med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og air condition er uunnværlig i dette klimaet. Vi har flere tilleggsgoder som garantert GPS, ekstra sjåfør og barnesete til den minste fpr at du skal kunne skreddersy leiebilen etter dine behov. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Campinas

Kjør til Parque Portugal for å nyte frisk luft og ro i denne grønne lungen med en innsjø i midten, der du ofte vil se svaner og sjøfugler som flyter dovent av gårde på vannflaten. For shopping er det et must å besøke Parque Dom Pedro, et av Brasils og Sør-Amerikas største kjøpesentre med aktiviteter og butikker som kan holde deg gående hele dagen. I Campinas finner du selvsagt også mange flotte kirker du kan beundre, og finn deg gjerne en fortauskafé som serverer utsøkt kaffe, som Brasil er så kjent for. Med Sixt bilutleie i Campinas får du gode opplevelser til hyggelige priser.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7