Bilutleie
Brasilia
Kollaps
Brasil // Brasilia
Endre personlige detaljer

Leiebil Brasilia: Sixt Bilutleie online

Brasília er Brasils hovedstad i delstaten Goiás og ble designet i akkurat den hensikten. Byen er svært oversiktlig og har en så unik arkitektur og oppbygging at den har fått sin plass på verdensarvlisten. Her finnes det svært brede avenyer og motorveier som gjør byen til en drøm for bilister, og mens du gjør deg kjent med byen, vil du se mange bygninger med vinkler og utforminger du aldri har sett maken til før. Sixt har mange gode tilbud til deg som ønsker leiebil i Brasília, og kategoriene du kan velge blant er økonomibiler, familiebiler, SUV og 4x4 samt minibusser for ekstra plass og varebiler dersom du trenger plass til frakt.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Brasília?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie i Brasília og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller kan du bli kjent med hver krik og krok av byen, og andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete til de minste passasjerene er alltid tilgjengelig for reservasjon på våre nettsider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Brasília

Ta bilen din til sentrum av Brasília der du finner den nordliggende og sørliggende vingen med boligblokker, kirker og mange grøntområder beliggende på rekke og rad. Like i nærheten ligger en av Brasils største fotballstadioner, Estádio Nacional Mané Garrincha med kapasitet til over 70 000 tilskuere. Ta en rundtur langs innsjøen Paranoá for å se mange flotte naturområder — og her kan du også beundre broen Ponte JK som har vunnet flere priser for sitt design. Kjør litt utenfor Brasília til Poço Azul, et nydelig fossefall kjent for sin spesielle blåfarge. Velkommen til Sixt bilutleie i Brasília!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7