Bilutleie
Belo Horizonte
Kollaps
Brasil // Belo Horizonte
Endre personlige detaljer

Leiebil Belo Horizonte: Sixt Bilutleie online

Belo Horizonte er Brasils tredje største byområde og delstatshovedstad i Minas Gerais. Navnet som betyr «vakker utsikt» henspiller på det unike skue til de nærliggende fjellene. Folket i denne delen av Brasil er svært vennlige, og den store bykjernen med alle skyskraperne vil gi deg ordentlig følelse av å være i en millionby. Leiebil i Belo Horizonte kan vise seg å bli uunnværlig, ettersom avstandene kan bli betydelige, og kategoriene du kan velge blant er familiebiler, økonomibiler, SUV og 4x4, minibusser med ekstra god seteplass eller gjøre stas på deg selv ved å unne deg en av våre sportsbiler.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Belo Horizonte?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie i Belo Horizonte og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde slipper du å tenke på tilbakelagte kilometer mens du blir kjent med byen, og air condition gir deg behagelig klima i kupéen. Med GPS som tilleggsgode blir det mye enklere å navigere seg frem i asfaltjungelen, og vi har andre oppgraderinger du kan bestille etter dine behov. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Belo Horizonte

Sør for Belo Horizonte sentrum finner du bydelen Savassi, et område der du finner flere nasjonaliteter og mange fortauskafeer, og i Lourdes er det eksepsjonelt mange gode spisesteder i ulike prisklasser. I Palácio das Artes finner du ofte tivolier og utendørskonserter, og Mercado Central er fullstappet med salgsboder, der du finner eksotiske frukter og varme matretter. Museer florerer det selvsagt av i Belo Horizonte, spesielt Inhotim kunstmuseum vest i byen er verdt en visitt. Nyt det urbane livet med Sixt bilutleie i Belo Horizonte.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7