Bilutleie
Belem
Kollaps
Brasil // Belem
Endre personlige detaljer

Leiebil Belem: Sixt Bilutleie online

Belém er en av de mest unike byene i Brasil, og er en millionby lokalisert i et enormt elvedelta omringet av våtmark og jungel. Ettersom dette er hovedstaden i delstaten Pará og den nest største byen i den nordlige delen av dette digre landet, er det mange urbane attraksjoner å velge mellom. Med leiebil i Belém har du et glimrende utgangspunkt for mange eventyrlige kjøreopplevelser, og du kan foreta dagsturer hvor du opplever alt fra skyskrapere til tykk regnskog. Kategoriene du kan velge blant hos Sixt er familiebiler, økonomibiler, SUV og 4x4, luksusbiler eller varebiler.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Belém?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om Sixt sin stasjon for bilutleie i Belém og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde som fås med samtlige modeller kan du bli kjent med hele gatenettet, og air condition lar deg slippe å smelte vekk i det tropiske klimaet. Vi anbefaler alltid GPS som tilleggsgode når du er i en storby, og selvsagt gir vi deg også gode tilbud på flere andre oppgraderinger. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Belém

Ta leiebilen din til det unike Ver-o-Peso-markedet like ved elvebredden, grunnlagt i 1688, hvor du kan ta innover deg alle luktene, fargene og varene som selges under de hvite teltene. Belém utgjør også et godt utgangspunkt for å se mer av den majestetiske Amazonas-elven, eller du kan ta turen mot havet til kystbyer som Algodoal og Ilha de Marajó. Besøk Cidade Velha, en gammel bydel hvor du kan iaktta vakker franskinspirert arkitektur. Og dersom du liker orientalsk mat, har Belém et stort utvalg av indiske matretter. La Sixt bilutleie i Belém gi deg en god kjøreopplevelse i Brasil!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7