Bilutleie
St. Michael
Kollaps
Barbados // St. Michael
Endre personlige detaljer

Leiebil St. Michael: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i St. Michael gjør det enkelt og stressfritt å komme seg rundt på egen hånd i hjertet av Barbados, og vi har et utvalg av varierte bilmodeller fra verdenskjente fabrikanter. Velg fritt blant familiebiler til allmenn bruk eller solide 4x4-modeller som tar deg frem på alle slags veiforhold. Du kan enten møte opp spontant dersom du allerede befinner deg i St. Michael og har behov for leiebil, eller du kan bestille på forhånd over nett eller telefon. Det kommer ekstragoder som air condition med på kjøpet slik at du slipper å sitte i et glovarmt kjøretøy, og tredjepartforsikring er alltid inkludert hos oss.

 
 • Bridgetown Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport Access Road
  16000 Christ Church

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Barbados Saint James

  Sixt Bilutleie
  corner Appleby and Highway 1
  24007 Saint James

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i St. Michael

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i St. Michael og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nyt friheten av å ha ubegrenset kjørelengde som er inkludert uansett kategori, slik at du kan foreta lange rekognoseringsturer langs kysten. Ekstrautstyr som navigasjonssystem og dieselmotor vil tilpasse kjøretøyet til dine behov og kan bestilles for små ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i St. Michael

Kom deg til Bridgetown og nyt den spesielle atmosfæren som bare Karibia kan by på, og i St. Michael finner du mange lokale restauranter med matretter som vil pirre ganen. Du anbefales sterkt å komme deg til den såkalte blomsterskogen i St. Michael der du kan nyte store områder med hager og vakre grøntområder, og det er selvsagt mange bademuligheter langs kysten. På Earthworks Pottery kan du se lokale håndverkere lage souvenirer som vil gi deg et minne om oppholdet i Barbados. Vi vil med glede forsyne deg med din egen leiebil i St. Michael.

 

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service