Bilutleie
Mascot NSW
Kollaps
Australia // Mascot NSW
Endre personlige detaljer

Leiebil Mascot NSW: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Australias mest kjente by, bør du absolutt vurdere Sixt bilutleie i Mascot Nsw, siden stedet ligger tett ved flyplassen der vi har en av stasjonene våre. Dermed vil du svært raskt kunne komme deg frem til din destinasjon, og her er det svært mye å utforske. Vi har biler for stort sett alle anledninger, deriblant kompaktbiler som passer for deg som reiser alene eller med din kjære, familiebiler til allmenn bruk eller minibusser så det ikke blir setemangel. Det vil ikke skorte på noe når du velger å leie bilen din hos oss.

 
 • Sydney Flyplass

  Sixt Bilutleie
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Enkelt å skaffe en leiebil i Mascot Nsw

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Mascot Nsw og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde vil bli helt uvurderlig her i Mascot Nsw, som er del av en millionby, og tredjepartforsikring er medberegnet i prisen og øker trygghetsfølelsen din. Siden reisen til Australia er svært lang når du reiser fra Norge, kan det kanskje være lurt krysse av for betaling ved ankomst, siden det da er gratis ombooking ved eventuelle forsinkelser. Har du behov for GPS eller barneseter, er det lett å bestille våre rimelige tilleggstjenester. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mye å få med seg med leiebil i Mascot Nsw

I nærheten av Mascot Nsw finner du mange golfbaner der fiffen i Australia holder til, og Tempe Park er et flott grøntområde. Det er også svært mange strender i nærheten av Mascot Nsw, og det er deilige badetemperaturer her for det meste av året. Kommer du deg litt nordover, er du i hjertet av Sydney der du finner elegante skyskrapere og store forretningsdistrikt. Se Australias stolhet fra sin beste side med leiebil fra Mascot Nsw.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service