Bilutleie
Marcoola
Kollaps
Australia // Marcoola
Endre personlige detaljer

Leiebil Marcoola: Sixt Bilutleie online

Midt på kyststripen bestående av hundre gylne kilometer med strender ligger flyplassen med det passende navnet Sunshine Coast Airport (MCY) og Sixt sin stasjon for bilutleie i Marcoola. Kystlinjen i Marcoola her i det australske Queensland strekker seg fra Bribie Island til Cooloola Coast og prydes av perfekte hvite strender, ettertraktede forhold for surfing og avslappede innbyggere. Langs hele strekningen kan du oppdage små byer med hver sin spesielle appell når du kjører egen leiebil fra Marcoola. Hos Sixt kan du velge fra et stort utvalg moderne og pålitelige kjøretøy i kategoriene sedan og minibuss.

 
 • Marcoola

  Sixt Bilutleie
  3 Beech St
  4564 Mudjimba

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi legger til rette for en mest mulig komfortabel reise

Vår filial i Marcoola er intet unntak når det gjelder vår gode kundeservice, som også er blant suksessfaktorene for våret bilutleietjenester. Etter ankomst på Sunshine Caoast flyplass finner du lett frem til vår skranke der du vil bli møtt av våre erfarne medarbeidere som viser deg til bilen. For å gjøre kjøreturen mest mulig stressfri og behagelig for deg har vi inkludert ubegrenset kjørelengde samt LDW- og tredjepartforsikring i prisen på alle våre leiebiler i Marcoola. Hos Sixt vil vi alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har booket, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Opplev Queenslands kyst med egen leiebil

Som navnet tilsier, er Sunshine Coast et nærmest uendelig ferieparadis av opplevelser. Her kan du more deg med alt fra vannsport og bading til fornøyelses- og dyreparker og naturopplevelser. Fra vår utleiestasjon er den nærmeste stranden Marcoola Beach, som er en av de mer stille og private strendene. Med egen leiebil fra Marcoola kan du også kjøre nordover til storbyen Brisbane for en mer urban opplevelse. Kjører du litt innover fra kysten, finner du det svale innlandet der for eksempel de eteriske Glass Hose Mountains reiser seg over kystlandskapet. Her ligger også Australia Zoo som er kjent for sine koalabjørner og eukalyptustrær.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service