Bilutleie
Launceston Flyplass
Kollaps
Australia // Launceston // Launceston Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Launceston Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 129 Evendale Road
  7212 Launceston AU +61-755558908
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: LST
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 18:15
Helligdag08:00 - 18:15
 
 

På Sixt bilutleie på Launceston flyplass har vi gode tilbud til deg som ønsker et behagelig opphold på Tasmania. Vi kan tilby et bredt spekter av leiebiler under kategoriene sedan, stasjonsvogn, minibusser og 4x4 som kan være svært praktisk i det kuperte landskapet på øya. Sixt sørger for at du får en bil innen ønsket kategori, men en spesifikk bilmodell kan variere ut fra hva som er tilgjengelig når du ankommer. Vi inkluderer fri kjørelengde i prisen, noe som gjør at du kan oppleve hver krik og krok av den urørte naturen på verdens 26. største øy. Tilleggstjenester som mulighet for ekstra sjåfør og GPS kan føyes til når du bestiller din leiebil. Ved å benytte deg av Sixt bilutleie på Launceston flyplass tar du et godt og sikkert valg når du vil ha en fullverdig leiebilavtale.

Hvordan skaffe leiebil på Launceston flyplass?

Med leiebil fra Launceston flyplass kan du raskt og behagelig besøke de stedene du ønsker, uavhengig av kollektivtrafikkens ruter og tider. Det er lett å finne frem til vår filial på flyplassen i Launceston — bare følg skiltanvisningen fra bagasjeutleveringen. En av våre dyktige medarbeidere vil ta deg godt imot og være behjelpelig med å besvare eventuelle spørsmål. Har du forhåndsbestilt leiebil, vil du bli guidet frem til ditt skreddersydde kjøretøy slik at din opplevelsesreise på Tasmania kan begynne.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Launceston flyplass?

Flyplassen i Launceston (LST) ligger cirka 15 kilometer sør for sentrum av Launceston som er den nest største byen på Tasmania med i overkant av 100 000 innbyggere. Bysentrum er kjent for sine flotte bygninger og for å være den byen med flest bevarte bygninger fra 1800-tallet i Australia. Med leiebil kan du besøke Tasmania Zoo, ta en tur til det nasjonale bilmuseet, kjøre til det historiske Franklin House eller oppleve Cataract Gorge. Det er mye vakker og vill natur her på øya, og med leiebil på Launceston flyplass ligger alt til rette for et uforglemmelig opphold på Tasmania.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 18:15
Helligdag08:00 - 18:15

Kontakt

Sixtstasjon Launceston Flyplass LST 129 Evendale Road 7212 Launceston -41.543763, 147.206294 +61-755558908

Sixtstasjon Launceston Flyplass LST

129 Evendale Road
7212 Launceston
 
Telefon +61-755558908

Henting / levering utenfor åpningstider

Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service