Bilutleie
Hobart
Kollaps
Australia // Hobart
Endre personlige detaljer

Leiebil Hobart: Sixt Bilutleie online

Velkommen til den spesielle øya Tasmania. Her finner du dyreliv ulikt noe annet sted, og det er mange nasjonalparker der du kan nyte nydelig landskap. Hobart er den største byen i denne delen av Australia og ligger tett innpå villmarken som innbyr til utforsking. Sixt har et godt utvalg kjøretøy når du skal leie bil i Hobart, og de passer enten du vil utforske byen eller dra på villmarksturer. Alle modellene våre kommer fra anerkjente bilprodusenter. Kategoriene vi tilbyr her, er økonomibiler for deg som vil bruke pengene mest på andre ting, brukervennlige familiebiler, robuste 4x4 så du kommer lett frem i fjellandskapet samt minibusser for gruppereisende.

 
 • Hobart Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Terminal Building, Hobart
  7170 Hobart

  Ma. - Sø.07:30 - 22:00
  Helligdag07:30 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Hobart City

  Sixt Bilutleie
  290 Argyle Street
  7000 Hobart

  Ma. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med en leiebil i Hobart

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Hobart og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden det er normalt å komme med fly til byen, finner du oss på Hobart internasjonale lufthavn (HBA) der du vil bli godt mottatt av våre ansatte som kjenner byen godt. Fri kjørelengde er inkludert med våre leiebiler, og nyttige tilleggstjenester som GPS og barnesete kan bestilles på våre oversiktlige nettsider eller over telefon. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Bruk leiebilen i Hobart til å utforske Tasmania

Et sprekt turforslag er å ta bilen din til foten av Mount Wellington der du kan nyte spektakulær utsikt over både Hobart og omegn fra toppen. Cascade er Australias eldste bryggeri og er et interessant stoppested, og i havneområdet ligger den store botaniske hagen. Er du der på en lørdag, bør du absolutt ikke gå glipp av Salamanca-markedet der du kan få tak i unike souvenirer. Sixt bilutleie i Hobart er et fornuftig valg når du trenger personlig transport i Hobart og omegn.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service