Bilutleie
Darlinghurst
Kollaps
Australia // Darlinghurst
Endre personlige detaljer

Leiebil Darlinghurst: Sixt Bilutleie online

Darlinghurst regnes som en av de mest sentrale bydelene i Sydney, og bydelen er full av hippe barer og kafeer der du kan få en smakebit av byens spesielle atmosfære. Darlinghurst er av såpass beskjeden størrelse at du raskt kan få et overblikk over denne delen av byen med kjøretøyet ditt, mens flere av Sydneys mest kjente attraksjoner ligger bare noen få minutter unna. Her hos oss har vi et utvalg kjøretøy innen kategoriene familiebiler som passer ypperlig til bykjøring, rimelige kompaktbiler som bruker lite drivstoff, eller minibusser dersom dere er mange på reise i Australia. Nyt full reisefrihet med Sixt bilutleie i Darlinghurst.

 
 • Sydney
  Unit 5, 191-201 William Street
  2010 Darlinghurst

  Ma. - Fr.08:30 - 15:45
  Lø. - Sø.08:00 - 11:45
  Helligdag08:30 - 15:45
  Reserver ved denne stasjonen

 • Sydney

  Sixt Bilutleie
  Unit 5, 191-201 William Street
  2010 Darlinghurst

  Ma. - Fr.08:30 - 15:45
  Lø. - Sø.08:00 - 11:45
  Helligdag08:30 - 15:45

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan du skaffer en leiebil i Darlinghurst

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Darlinghurst og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er jo vanligst at man ankommer stedet med fly, og derfor har vi gjort det lettvint for deg med en egen Sixt-filial på Sydney flyplass (SYD), også kjent som Kingsford Smith internasjonale lufthavn. Våre aller fleste modeller leveres med ubegrenset kjørelengde, noe som fort kan bli nødvendig i denne verdensmetropolen, mens nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåfør også kan komme godt med. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Verdt å oppleve med leiebil i Darlinghurst

Darlinghurst ligger rett sør for Sydneys skyskraperdistrikt, og dermed vil du få den skikkelige storbyfølelsen og se velstående innbyggere her. Det jødiske museet inneholder mye interessant for den historieinteresserte, og Oxford Art Factory er et sted hvor mange lovende musikere fra Australia gjør sin opptreden. Kom deg litt nordover til den storslåtte St. Marys-katedralen med sine imponerende detaljer, og langs vannkanten er det mange nydelige grøntområder. Alt dette kan du oppleve med egen leiebil i Darlinghurst.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service