Bilutleie
Villa La Angostura
Kollaps
Argentina // Villa La Angostura
Endre personlige detaljer

Leiebil Villa La Angostura: Sixt Bilutleie online

Langs den nordvestlige kysten av innsjøen Nahuel Huapi ligger den populære feriebyen Villa La Angoustura. I tillegg til innsjøene Nahuel Huapi og Correntoso i øst kan du besøke byens gigantiske skoger, majestetiske fjell og high-end-resorter både om vinteren og sommeren når du har egen leiebil i Villa la Angostura. På Sixt bilutleie i Villa La Angostura har vi et bredt utvalg moderne og pålitelige kjøretøy i kategoriene sedan, SUV og minibusser. Det er også enkelt å tilpasse leiebilen til akkurat din reise.

 
 • Villa La Angostura
  Av. Arrayanes 341
  8407 Villa La Angostura

  Ma.16:00 - 20:00
  Ti. - Lø.09:00 - 13:00
   16:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Villa La Angostura

  Sixt Bilutleie
  Av. Arrayanes 341
  8407 Villa La Angostura

  Ma.16:00 - 20:00
  Ti. - Lø.09:00 - 13:00
   16:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Opplev Argentina på den mest komfortable måten

Sixt sin filial finner du sentralt plassert ved starten av byens kommersielle hovedgate. Når du har leiebil i Villa La Angostura, får du ikke bare ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen, men også vinterdekk. For å gi deg en best mulig kjøreopplevelse har vi også lagt til LDW- og tredjepartforsikring i prisen på alle våre leiebiler i Villa La Angostura. Dersom du skulle ha spørsmål angående reisemål, trafikkregler eller annet forbundet med kontrakt og leiebil, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice. Vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige bilmodeller kan variere ved ankomst, men hos Sixt får du alltid en bil i forhåndsbestilt kategori.

Rik og mangfoldig natur

Villa La Angostura er en spesielt flott destinasjon for alle som elsker fjell og skog og alpine aktiviteter. Den nydelige lokale maten passer den friske luften i Andesfjellene perfekt. Om vinteren inviteres snowboardere og ski-bunnies på den beste puddersnøen, og om sommeren kan du bade i en av de mange sjøene. Noe av det som gjør Villa La Angostura til et så spesielt reisemål, er den rike, mangfoldige Parque Nacional Los Arrayanes og den populære turen langs Ruta de los Siete Lagos, eller de syv sjøers vei, som har sitt startpunkt i byen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service