Bilutleie
San Juan (Argentina)
Kollaps
Argentina // San Juan (Argentina)
Endre personlige detaljer

Leiebil San Juan (Argentina): Sixt Bilutleie online

Når du leier bil hos Sixt i San Juan Argentina har du umiddelbar tilgang til mye spektakulær natur, Andesfjellene ligger nemlig rett mot vest, og den høyeste fjelltoppen utenfor Himalaya ligger i denne fjellkjeden. Filialen vår ligger på San Juan Argentina flyplass (UAQ) som er ankomstpunktet for de fleste tilreisende, og våre velkledde medarbeidere sørger for at du får et godt førsteinntrykk av stedet. Vi har kun moderne kjøretøy i utvalget vårt, og prisene våre passer for alle slags budsjetter. Velg mellom kategoriene økonomibiler til fornuftige priser, sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, eller firehjulstrekkere som du vil få god bruk for i dette røffe landskapet. Sixt bilutleie i San Juan Argentina venter på å ta deg godt imot.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Det er enkelt å ordne med leiebil i San Juan Argentina

Ved å trykke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i San Juan og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan når du vil klikke deg inn på de oversiktlige nettsidene våre eller ta en telefon til teamet vårt, da vil vi sørge for at bilen står klar fiks ferdig når du ankommer Argentina. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartsforsikring er alltid inkludert, og ekstra fører kan være nyttig å ha så dere kan dele på å sitte bak rattet.

Opplev det skiftende landskapet med leiebil i San Juan Argentina

Det finnes mye frodig jordbrukslandskap i området rundt San Juan, så det er overraskende grønt selv om det er ørken og fjell som ellers preger denne delen av Argentina. Rett mot øst ligger de mektige Andesfjellene, og med leiebil fra Sixt kan du komme deg opp til den store dammen som forsyner mye av San Juan med friskt vann. Den flotte nasjonalparken Talampaya ligger mot nord og byr også på mye vakkert og spennende for besøkende.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service