Beregn priser

Home >>  >>  

Lei en Volvo hos Sixt!

Volvo Logo

Om du ønsker en følelse av sikkerhet og komfort, bør du prøve å leie en Volvo fra Sixt. Det opprinnelig svenske tradisjons-bilmerket har med hjelp av sine nye kinesiske eiere klart kunststykket å skape et bilmerke som både er folkelig og luksuriøst. En av Sixt sine mest populære stasjonsvogner leveres fra Volvo, og tilfredsstiller alle dine ønsker og behov knyttet til en praktisk familiebil. Her har du god plass til både passasjerer og ekstra bagasje, samtidig som du kan nyte godt av bilenes moderne, teknologiske finesser og lekre design.

Luksus med sosial aksept

Volvo nevnes ofte i sammenheng med andre store bilfabrikanter som BMW, Mercedes-Benz og Audi, men har samtidig klart å beholde sin folkelige appell. Med leiebil fra Volvo kan du glede deg over en bil som er praktisk i bruk, har svært gode kjøreegenskap og stilfull design – helt uten å måtte «betale skjorta».  Volvo har rykte på seg for å være svært gode og sikre familiebiler, men passer like godt hvis du ønsker en pålitelig bil for forretningsreisen.

Volvo V40

Volvo V40
Acriss Code: IDMR
Dører4
Seter5
Kofferter2
GirkasseManuell
Minimum alder19 år

Volvo S60

Volvo S60
Acriss Code: FDAR
Dører4
Seter5
Kofferter2
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

Volvo XC60

Volvo XC60
Acriss Code: PFAR
Dører5
Seter5
Kofferter3
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

Sikkerhet i førersetet

«Jeg ruller» er den latinske betydningen bak merkevarenavnet Volvo, og det har også bilene fra det svenske bilfirmaet gjort i nærmere 100 år. AB Volvo er i dag fremdeles svenskeid, men produserer kun lastebiler, busser, anleggsmaskiner og båtmotorer. Personbildelen er oppkjøpt av kinesiske Geely Automobil som i dag produserer noen av de sikreste og høyest ansette personbilene på markedet.

Spar penger når du leier en Volvo fra Sixt!

Fra Sixt sine mange stasjoner for bilutleie, har du alltid muligheten til å legge til nyttig ekstratjenester som GPS, skiboks eller passende barnesete når du bestiller din Volvo. Ta gjerne kontakt med ditt lokale kontor hvis du vurderer å leie en Volvo for en lengre periode, det kan lønne seg! Vi kan dessverre ikke garantere at du får din forhåndsvalgte modell, men vil alltid sørge for at du får en leiebil fra samme kategori.