Beregn priser

Home >>  >>  

Lei en Toyota hos Sixt!

Toyota Logo

Uansett hvor du ønsker å leie bil fra, vil du som regel alltid finne et utvalg av lekre kjøretøy fra Toyota i Sixt sin bilpark. I Norge, som i mange andre land, har Toyota er svært lojal kundekrets, og som varemerke regnes Toyota som et av verdens mest verdifulle merkevarer i bilindustrien. Hos Sixt finner du leiebiler fra Toyota i kategorier som sedan, stasjonsvogn, 4x4 og minibusser. Lei en Toyota i dag og la deg imponere over bilenes stabile ytelse og høye sikkerhet!

Føl deg sikker på veiene med en leiebil fra Toyota

Uansett hva dine reiseplaner og formål for å leie bil hos Sixt er, kan vi alltid anbefale en Toyota som vil gi deg en helhetlig og sikker kjøreopplevelse til en billig penge. Med sitt stilfylte ytre design og lekre interiør, er bilene en fornøyelse å kjøre enten du er på forretningsreise eller på ferie med familien.

Toyota Urban Cruiser

Toyota Urban Cruiser
Acriss Code: CFMR
Dører4
Seter5
Kofferter2
GirkasseManuell
Minimum alder19 år

Hybridbil: Toyota Pryus

Toyota Pryus
Acriss Code: PWAR
Dører4
Seter5
Kofferter2
GirkasseAutomat
Minimum alder19 år

Toyota RAV 4x4

Toyota Rav 4x4
Acriss Code: SFAR
Dører5
Seter5
Kofferter4
GirkasseAutomat
Minimum alder19 år

Unn deg selv en av markedets beste leiebiler

Som et av verdens største bilprodusenter, er det japanske bilfirmaet Toyota svært anerkjent verden over. Firmaet kan også skilte med å være verdens første bilprodusent til å produsere mer enn 10 millioner kjøretøy per år grunnet sin enorme popularitet. Sixt er stolte over å ha Toyotas biler i vår bilpark og gir deg gjerne anbefalinger i forhold til hvilken Toyota-modell som kan passe best for dine reiseplaner.

Sjekk våre konkurransedyktige prise på Toyota

Alle våre modeller fra Toyota kan skreddersys dine behov og ønsker for reisen, der du blant annet kan bestille ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør og barnesete til minstemann. Skulle du ha bruk for å leie bil over en lengre periode, bør du ta en titt på våre vilkår for langtidsleie som kan spare deg for både tid og penger. Vi kan dessverre ikke garantere at du får din foretrukne Toyota-modell, men vil alltid sørge for at du får en leiebil fra samme kategori.