Beregn priser

Lei en Mercedes-Benz hos Sixt!

Mercedes-Benz Logo

Nyt den luksuriøse følelsen av å leie en lekker Mercedes-Benz fra Sixt sin ypperlige bilpark.  Det tyske bilmerket har lang fartstid i bransjen og er ofte assosiert med ord som kvalitet, luksus og komfort. Hos Sixt finner du dette bilmerket i nesten alle våre kategorier som sedan, stasjonsvogn, 4x4 og minibusser, for ikke å glemme at Mercedes-Benz er en av markedets fremste aktører på vare- og lastebiler. Vårt varierte utvalg av modeller gjør at du ganske sikkert finner en passende Mercedes hos oss enten du skal på forretningsreise eller ferie med familien.

Opplev luksus med tysk ingeniørkunst

Som en av markedets mest tradisjonelle og ettertraktede bilmerker, representerer Mercedes-Benz det du kan forvente og ønske deg av en luksusbil. I alt fra personbiler til lastebiler finner du høy kvalitet, eleganse og klassisk stil som denne bilprodusent-giganten er så kjent for. Lei en Mercedes-Benz og la deg overbevise av tysk ingeniørkunst på sitt beste!

Mercedes-Benz A-Class

Mercedes-Benz A-Class
Acriss Code: IDMR
Dører4
Seter5
GirkasseManuell
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz GLC

Mercedes Benz GLC
Acriss Code: PFAR
Dører4
Seter5
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class
Acriss Code: PDAR
Dører4
Seter5
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

Mercedes-Benz E-Class Stasjonsvogn

Mercedes-Benz E-Class STW
Acriss Code: PWAR
Dører4
Seter5
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

Unn deg selv en av markedets beste leiebiler

Mercedes-stjernen som har vært bilfirmaets velkjente varemerke i over 100 år, er assosiert med positive bilopplevelser, og representerer for mange tysk bilproduksjon på sitt beste. Det Stuttgart-baserte selskapets navn er i dag DaimlerChrysler AG etter oppkjøpet av det amerikanskeide selskapet Chrysler Corporation i 1998, men bilenes navn er fortsatt Mercedes-Benz.

Spar penger når du leier Mercedes-Benz fra Sixt

Til tross for bilmerkets høye status på markedet, tilbyr Sixt likevel Mercedes-Benz-biler til konkurransedyktige priser, uansett om du er ute etter en personbil eller større minibuss. Sjekk også våre vilkår for langtidsleie da det her kan være både tid og penger å spare. Vi på Sixt bilutleie er gjerne behjelpelige om du ønsker å legge til ekstratjenester som barnesete og GPS til din leiebil. Vi kan dessverre ikke garantere at du får din forhåndsvalgte Mercedes-Benz, men vil alltid sørge for at du får en leiebil fra samme kategori.