Beregn priser

Home >>  >>  

Lei en BMW hos Sixt!

BMW logo

Sixt tilbyr et stort utvalg kjøretøy fra verdensledende bilprodusenter fra våre over 4000 stasjoner på verdensbasis. Leiebiler fra det tyske, velrenommerte bilmerket BMW utgjør en stor del av vår topp moderne bilpark. Du kan blant annet velge BMW som luksuriøse stasjonsvogner, kraftige SUVer eller miljøvennlige, elektriske biler. Alle bilene er velutstyrte og har en lekker design og passer like godt for forretningsreisen som for familieferien. Unn deg selv en komfortabel og stilfull kjøreopplevelse ved å leie en BMW fra Sixt!

Nyt en ekte BMW-opplevelse

BMW, sammen med Mercedes-Benz og Audi, er noen av de mest prestisjetunge bilmerkene på markedet. Enten du trenger en leiebil i forretningsøyemed, til en spesiell anledning eller for en uforglemmelig ferie, vil leie av en BMW med stor sannsynlighet tilfredsstille dine behov. Bilenes lekre design i kombinasjon med tysk ingeniørkunst og luksuriøse fasiliteter, vil gjøre leiebilopplevelsen helt unik.

BMW 1 Series

BMW 1 Series
Acriss Code: IDMR
Dører4
Seter5
Årsmodell2016
GirkasseManuell
Minimum alder19 år

BMW 5 Series

BMW 5 Series
Acriss Code: PDAR
Dører4
Seter5
Årsmodell2016
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

BMW X1

BMW X1
Acriss Code: FFAR
Dører4
Seter5
Årsmodell2016
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

BMW 3 Series Stasjonsvogn

BMW 3 Series STW
Acriss Code: FWAR
Dører4
Seter5
Årsmodell2016
GirkasseAutomat
Minimum alder23 år

BMWs overlegenhet

Med over 100 års erfaring i bransjen, har det tyske bilmerket BMW etablert seg som et svært anerkjent firma på verdensbasis. Med produksjon av både motorsykler, motorer for Formel-1-biler, el-biler og personbiler, kan det München-baserte firmaet sole seg i glansen av å være et foretrukket bilmerke blant mange BMW-entusiaster. Når du leier en BMW fra Sixt, kan du glede deg over spenningen og komforten som bilen vil gi deg.

Spar penger når du leier en BMW fra Sixt

Vi har gode tilbud og konkurransedyktige priser uansett om du velger en BMW sedan, stasjonsvogn 4x4 eller elbil. Trenger du leiebil for en lengre periode, kan det lønne seg å sjekke våre vilkår for langtidsleie som ofte gir deg økonomiske fordeler. Hos Sixt bilutleie kan du enkelt oppgradere leiebilen med ekstratjenester og utstyr uansett hvilken kategori du velger. Vi kan dessverre ikke garantere at du får din forhåndsvalgte BMW, men vil alltid sørge for at du får en leiebil fra samme kategori.